Detox Challenge GELUKKIGER EN GEZONDER

Detox jezelf met onze detox challenge. In drie maanden gezonder, fitter en helderder. Deze detox methode is in de praktijk ontstaan doordat wij voor onze klanten en voor onszelf de ultieme detox methode wilden ontwikkelen. Gedurende de jaren hebben wij het elke keer geperfectioneerd door onderzoek en praktijkervaring. Uitgangspunt is dat er alleen biologische en dus natuurlijke producten worden gebruikt. 

Geen concessies meer..

Door ervaring hebben wij gemerkt deze detox challenge jouw gezondheid aanzienlijk verbetert. Een onderdeel is bijvoorbeeld verkregen van een oud, taoïstisch monnikenklooster waar het recept al generaties met succes wordt gebruikt om de damflora en de slijmvliezen te herstellen, zware metalen uit je lichaam te halen en nog veel meer. Volg drie maanden deze detox en ervaar zelf het resultaat. 

Onze detox challenge is voor jou als jij ...

De inhoud van onze detox challenge zal je verassen en begeleid je stap voor stap door het proces.

zo werkt het

We zijn uniek in onze werkwijze, onze adviezen zijn gebaseerd op vele jaren praktijkervaring. Wij kijken holistisch en zijn er van overtuigt dat de juiste voeding genezend werkt op lichaam en geest,  . 

Schrijf je hier in voor de detox challenge