Ontgiften en genezen

We worden tegenwoordig blootgesteld aan duizenden chemische stoffen en elektromagnetiscge velden.  Ze zijn allemaal een ongekende belasting voor ons lichaam en geest. 

We slaan dit afval op in onze lever, vetweefsel en darmen.
Het resultaat is een verzwakking van ons immuunsysteem en het ontstaan van nieuwe ziekten. Omdat we niet kunnen ontsnappen aan de ”gevaren” van onze omgeving, is er een groeiende belangstelling voor voedingsmiddelen, supplementen en kruiden die het lichaam helpen versterken en gifstoffen te elimineren. 

In deze challenge passeren een aantal ontgiftende kruiden, paddestoelen, voeding en detox therapieën. Ondertussen leer je op praktische wijze over het ontgiften van je lichaam en mind. 

Ontgifting is het simpele antwoord op het genezen van ziekte en ongeluk. Het reinigt je, verheft je en verbindt je weer met jezelf en de natuur. Het bevrijdt jeichaam van acidose, gifstoffen, chemicaliën, slijm en schadelijke parasieten. 
Het bevrijdt de geest van ongewenste gedachten en reinigt de woede en emoties van je wezen.  

Detox Challenge

 • Grote positieve impact op je gezondheid 
 • Unieke tips en tricks  
 • Verbeteren je voeding
 •  Unieke gecombineerde protocollen 
 •  Info over medicinale- kruiden, paddestoelen en voedingsmiddelen. 

€ 33,33

In een ideale wereld zouden we allemaal genieten van een perfecte spijsvertering en eliminatie van onbruikbare stoffen . Welke giftige stoffen dan we ook binnenkrijgen of absorberen, onze organen neutraliseren en verwijderen deze.

Wat zijn de tekenen van toxische overbelasting? Ze variëren van vergiftigingsverschijnselen tot minder acute aandoeningen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, allergieën, slechte adem, een onaangename lichaamsgeur, hooikoorts, chronische bronchiale of sinuscongestie, donkere kringen onder de ogen, huiduitslag, artritis, falen van het geheug, depressie en lage rugpijn tot onvolledige spijsvertering, lekkende darmsyndroom, maagzwelling, gasvorming, chronische constipatie, chronische diarree, prikkelbare darmsyndroom, zweren, voedselgevoeligheden, een traag metabolisme, gewichtstoename en ernstige ziekten zoals kanker. 

Ons jaarprogramma is voor jou als jij ...

Je hersenen zijn onvervangbaar

Het gaat niet alleen over slimmer worden, maar ook over het gezond houden van je hersenen. 
Een gezonde levensstijl verlaagt  het risico op dementie, nummer 1 doodsoorzaak in Nederland. 

Ons Body & Brains jaarprogramma zorgt ervoor 
dat je beter presteert, gezonder en fitter bent.

zo werkt het

We zijn uniek in onze werkwijze, onze adviezen zijn gebaseerd op feiten. Wij kijken altijd naar jouw klachten en de oorzaak daarvan. Dat is de reden waarom wij pas een advies geven als wij diverse testen voor jou hebben gedaan en een diagnose hebben gesteld. 

Insecticiden, herbiciden, fungiciden, chemische meststoffen, conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, chemische smaakversterkers, kunstmatige zoetstoffen, uitlaatgassen van auto’s, elektromagnetische velden, luchtvervuiling, radioactiviteit, waterverontreiniging, giftige stoffen in huis, alcoholisme, sigarettenrook en medicijnen hebben 

Wil je teruggebeld worden voor een afspraak.

- Bonus een jaar lang 15% korting op supplementen
- *Niet goed geld terug garantie geldt voor ongeopende supplementen en ongebruikte testen

€ 1.846,-

€ 1.495

error: Content is protected !!

Waarom en welke tests 
wij uitvoeren.

Wij willen een goed beeld hebben van jouw huidige gezondheid en cognitie. Zo kunnen wij jou een goed en persoonlijk advies geven dat werkt. Geen enkel mens is hetzelfde en wat voor jou werkt zou voor een ander juist niet werken of zelfs ongezond kunnen zijn. 

Er zijn een viertal non-invasieve testen die wij altijd uitvoeren:

 1. Haarmineralen test
 2. HRV Lifestyle analyse
 3. Cognitieve test
 4. Stres-42 Rem test 
 
Klik hier als je inhoudelijk meer wilt weten over de tests. 

Waarom (natuurlijke) supplementen zo belangrijk zijn

Als je een appel eet, dan bevat die nog maar een vijfde van de voeding van een appel van vijftig jaar geleden.  Verwerkt zou je deze appel x 100 moeten eten om dezelfde voedingsstoffen binnen te krijgen. Voedingsstoffen worden op deze manier zo goed als weggevaagd.

Dus naast het feit dat er gif in je systeem wordt gebracht van de chemicaliën die niet eens op het etiket staan vermeld, heeft de voeding die je krijgt veel minder voedingswaarde. Bovendien:

 • Blokkeren deze voedingsadditieven de opname van voedingsstoffen.
 • Dit betekent dat iedereen deficient is (tekort aan voedingsstoffen).
 • Door deze tekorten neemt ons lichaam meer gifstoffen zoals zware metalen op. 

Wat zijn NOOTROPICS & Adaptogenen

Nootropics zijn in feite supplementen en slimme medicijnen die de hersenfunctie op de een of andere manier verbeteren. Nootropics moeten per definitie: 

 1. Het leervermogen en het geheugen verbeteren.
 2. De hersenen beschermen tegen letsel of schade 
 3. De hersenfunctie verbeteren
 4. Veilig zijn voor de hersenen bijwerkingen. 

Adaptogenen zijn plantaardige  stoffen die het lichaam helpt zich aan te passen aan stress, normale metabolische functies te ondersteunen en het evenwicht te herstellen. 

Klik hier als je meer wilt weten over Nootropics en adaptogenen.