Detox Challenge Inleiding

Welkom!

Welkom op een fantastische reis naar vitaliteit. Gezondheid is een van onze grootste zegens. Je lichaam is een tempel of een voertuig dat jouw ware zelf ronddraagt terwijl je op deze planeet bent. Vaak behandelen wij onze auto beter als ons lichaam.

In een ideale wereld zouden we allemaal genieten van een perfecte spijsvertering, een optimaal ontgiftingssysteem en dus een optimale een optimale gezondheid. 

en een optimale eliminatie van onbruikbare stoffen. Welke giftige stoffen we ook binnenkrijgen of absorberen, onze organen neutraliseren en verwijderen deze. 

De realiteit is echter anders. Onze systemen worden overspoeld met materiaal dat ons lichaam niet kan gebruiken. Sterker nog het zijn stoffen die ons langzaam vergiftigen en ziek maken. We slaan dit afval op in onze levers, (vet)weefsel en darmen.
Het resultaat is een verzwakking van ons immuunsysteem en het ontstaan ​​van nieuwe ziekten.

Welke voordelen kan je verwachten van een goede detox?

  • Leer je hoe je zoveel mogelijk giftige stoffen kan vermijden 
  • Overmatig slijm en opstoppingen worden uit je lichaam verwijderd
  • Versterk jij jouw belangrijkste detox organen,  je lever en nieren en je bloed. De darmen worden kort meegenomen, maar maken geen deel uit van deze challenge 
  • Ondersteun je de normale processen van je lichaam om toxines te verwijderen. 
  • Begin je te herstellen van toxine-gerelateerde schade.
  • He mentale helderheid gaat er op vooruit.
  • Weet je hoe jij jezelf gezond kan maken en houden
  • Slechte eetgewoonten worden vaak omgedraaid;
 

 

Profile

Chemische vervuiling.

De tijd waarin we leven wordt gekenmerkt door vele vormen van chemische vervuiling en een neiging van veel mensen om veel te veel te eten. Met als gevolg dat een grote verscheidenheid aan schadelijke stoffen voortdurend ons lichaam binnendringt.
Deze stoffen, alleen of in combinatie met andere, vormen de basis voor de meeste ziekten.

Vanuit het perspectief van de natuurlijke geneeskunde is de ophoping van gifstoffen in het lichaam de belangrijkste oorzaak van gezondheidsproblemen. Ze verdikken het bloed, verstoppen de bloedvaten en veroorzaken ophoping of stagnatie. Hierdoor ontstaan ontstekingen en verhardingen. Het is dan ook logisch dat de betere therapieën en preventieve gezondheidsmaatregelen zich concentreren op het omgaan met gifstoffen, het controleren van hun binnenkomst en het verwijderen van deze schadelijke stoffen. 

Detox jezelf in 2 maanden

Omdat we niet kunnen ontsnappen aan de ”gevaren” van onze omgeving, is er een groeiende belangstelling voor voedingsmiddelen, supplementen en kruiden die het lichaam helpen versterken en gifstoffen te elimineren. In deze introductie challenge passeren de meest gebruikte ontgiftende kruiden, paddestoelen, voeding en detox therapieën. Ondertussen detox jij jezelf in deze introductie challenge in 2 maanden met een combinatie van uitgeteste protocollen. 

De informatie in deze challenge is niet ontleend aan dubbelblinde studies, uit verkeerd geïnterpreteerde feiten en cijfers van behandelaars, of uit ‘gekocht en betaald’ wetenschappelijk onderzoek. Ik heb deze challenge gemaakt op basis van meer dan 20 jaar zelfervaring en op basis van klinische observatie van honderden patiënten die mijn programma’s en adviezen gebruikten om hun toxische aandoeningen en ziekten te overwinnen. Daarnaast heb ik in al die jaren divers onderzoek geraadpleegd. De voor mij belangrijkste boeken noem ik in de bronvermelding.

Toen ik begon met het aanbieden van ontgiftingsprotocollen, deden de mensen die naar mij kwamen dat niet omdat ze wilden ontgiften. Ze kwamen omdat ze kleine tot grote gezondheidsproblemen hadden die ze probeerden aan te pakken. Er worden heel veel soorten detoxmethoden aangeboden. Hierdoor is het erg moeilijk om onderscheid te maken. Deze detox challenge biedt je een solide basis om de cruciale behoefte aan detox te begrijpen en onderscheid te kunnen maken tussen de verschillende protocollen. In slechts acht weken (negen als je mijn bonusweek volgt) zal mijn stapsgewijze protocol je helpen je gezondheid en vitaliteit te herontdekken.

Heel veel succes en bij vragen kan je altijd contact opnemen met mij. 

Ik wens je heel veel gezondheid en liefde 🙏🏽❤️

Wie mag er geen detox doen.

Hoewel veel vrouwen die niet in staat waren zwanger te worden of een kind te dragen na een intensieve detox gezonde kinderen hebben gebaard, wordt het niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Raadpleeg een ervaren zorgverlener voor hulp bij het aanpassen van het protocol voor zwangerschap en borstvoeding.

Kinderen van alle leeftijden hebben baat gehad bij ontgiftingstherapie met kruiden, maar jonge kinderen moeten onder toezicht staan van een ervaren zorgverlener. Hetzelfde geldt voor ouderen, chronisch zieken en iedereen die lijdt aan een ernstige ziekte, verslaafd is aan drugs of alcohol of die is blootgesteld aan gevaarlijke chemicaliën, zware metalen of radioactief materiaal.  Verderop in de challenge kan je terugvinden wanneer je klaar bent voor deze challenge. Is je lichaam te alkaline of te zuur dan zal je dit eerst moeten veranderen door het juiste dieet.