Coca Pulse-Test

In de jaren vijftig vond Dr. Arthur F. Coca een uitgebreide methode uit om een ​​nieuw soort “allergie” te diagnosticeren door de polsslag te testen. Hij dacht dat “allergieën” de onderliggende oorzaak waren van de meeste ziekten. Zijn methode is nooit getest, maar er is alle reden om te denken dat het nep is.

Lees verder »

CHEMICAL AWARENESS

We zijn ons huis (de aarde) aan het vernietigen met chemicaliën. We kunnen alleen toekijken terwijl de aarde zichzelf ontgift door vele atmosferische en landveranderingen. 

Onze fysieke lichamen worden geteisterd door ziekten, aangezien kanker nu stijgt tot één op de twee mannen en één op de drie vrouwen. Dat betekent dat de helft van de bevolking kanker heeft en de meesten van hen zullen er waarschijnlijk aan overlijden. Tegelijkertijd ontwikkelt de andere helft van de bevolking het.

Lees verder »

Choline en je geheugen

De hersenen zijn afhankelijk van choline (een vitamine B) om de neurotransmitter acetylcholine te produceren. Acetylcholine is een van de belangrijkste neurotransmitters in de hersenen, omdat het cruciaal is voor geheugen en leren, maar ook voor opwinding en beloning.

Lees verder »

Vitamines zijn de sleutels.

Vitaminen spelen een essentiële rol bij de activiteit, groei en vitaliteit van onze hersenen. Hoewel ze geen directe energiebron zijn, helpen vitamines de hersenen bij de energieproductie.

Lees verder »